Om oss

LITT OM TRENDUS

En kjapp historie

Trendus.no er i dag eid av Trendus AS som ble etablert i 2019, det betyr derimot ikke at vi har vært på nett før dette. Teamet bak Trendus har drevet internasjonale og nasjonale nettbutikker før og endelig samlet sammen all kunnskap og lagt det inn under ett selskap og en nettbutikk som per dags dato kun er i Norge. Vi holder til på Bryne i Rogaland, en liten by (ja faktisk så ble Bryne by i 2001), her har vi både kontor og lager hvor vi tar oss av all drift som er både mot privat og bedriftsmarkedet.

personene bak

I våre øyne; De beste personene man kan samle under samme tak

Bilde av Simon - Daglig leder i Trendus AS

Simon Skaar
Daglig leder

Simon er ansvarlig for markedsføring, import og daglig drift av selskapet. Med flere års erfaring innen IT og markedsføring.

Trine - Innkjøp og butikkansvarlig

trine erga
butikk & lageransvarlig

Trine er ansvarlig for å holde lageret ryddig og se over at hele bestillingsprosessen går fint for seg. Du møter henne gjerne også via kundeservice.

Bilde av Øyvind - Administrasjon

Øyvind berge
Administrasjon

Øyvind er ansvarlig for innhold, tekst og administrative oppgaver i selskapet. Han tar seg også av leveranse og distribusjon.

Bilde av Susanne - En av våre flittige medarbeidere

Susanne skaar
Salg & Kundeservice

Susanne jobber med kundeservice, sosiale medier og pakker gjerne ned en og annen bestilling når det er trykk på lageret.

Vi har samme inngang som Kiwi Bryne