Lakrisstang med bringebærfyll
Lakris er ikke bare beregnet for slikkmunner og andre slafsemunner. Denne vidunderlige, gastronomiske saken kommer fra lakrisroten som har vært brukt av oss i flere tusen år. Det er ikke før nyere dato at den har blitt til den søtsaken vi alle elsker.
Som medisin har lakrisroten blitt brukt i over 4000 år. Det var spesielt mot magebesvær den hjalp mot. Så nå vet dere det. Hverdagsfakta får du av oss om du så vil eller ikke.
Bringebær og lakris er som Knoll & Tott; litt rampete i smak men samtidig litt søte under alt det syrlige og salte. Overflaten glinser som tusen diamanter i sollyset, noe som får deg til å tenke tilbake på rike barndomsminner da du trodde alt som glinset var verdifullt.
Reidar –
Helt fantastisk. Smaker som en god barndom! Skikkelig «saftige» og jeg blir fornøyd med bare å spise en. 🙂