Søk
Close this search box.

Black Friday 2018

Vi er klare til braksuksess på fredag den 23 november – Er du?

På den svarte dagen, som egentlig er ganske lys slik mentalt sett, så svømmer det over med tilbud i all verdens butikker, både i de fysiske og de på nett (som oss). Vi er intet unntak, og den 23 november er vi klare til å gi deg noen skikkelig rå tilbud. Kanskje du får unnagjort hele julehandelen din på noen få minutter?

Hva er Black Friday?

Black Friday, eller svart fredag, er en verdenskjent handledag som kanskje er høstens største salgsdag både på nett og i butikk. Men hvordan startet det egentlig? Black Friday oppstod i USA på 60-tallet, og selve salgsdagen faller på amerikanernes Thanksgiving, og er den fjerde fredagen i november. I USA har denne dagen lenge vært startskuddet for julehandelen, men opphavet til navnet er trolig langt fra det det du tror. I følge New York Times oppstod begrepet Black Friday blant det lokale politiet i Philadelphia. Politimennene brukte nemlig utrykket internt om trafikkaoset som oppstod i under butikksalget. Siden den gang har svart fredag bygget seg opp til å bli verdens største shoppingdag, og Komplett var den første nettbutikken i Norge med salg på Black Friday i 2010. Black Friday markerer starten på julehandelen, også i Norge, og er en unik mulighet til å gjøre unna innkjøp av julegaver til vanvittig lave priser. En ekstra bonus er at du unngår julestresset i butikkene helt i slutten av året, og i tillegg kommer det opplagte; nemlig å spare penger på gaveinnkjøp til deg og andre. Black Friday i 2018 er fjerde fredag i november, som da blir 23/11-18. Du kan gjerne lese mer om dette på Wikipedia.

Skal Trendus ha en trendy svart fredag?

Jepp! Du kan gjøre deg klar allerede ved å opprette en konto hos oss, lag ønskelisten din, og så er du klar. Eventuelt vil du få alle de spesielle og unike tilbudene på epost om du melder deg på vårt trendy nyhetsbrev i dag.

Vi sender deg kun spennende tilbud som vi hadde akseptert i vår egen mailboks. Nyhetsbrev kommer som regel en gang i måneden og kan når som helst avsluttes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *