Søk
Close this search box.

Badebomber is da BOMB!!

Badebombe forside 1024x683 1
Badebomber is da bomb!! 2

Å ta et varmt bad etter en lang og hard dag gjør underverker både for kroppen og sjelen. Det kan alle være enige i, samme hvor normal eller gal du er. Men som med livet generelt så finnes det måter å forbedre ting på, gjøre dem bedre og mer behagelige. Komfort er like viktig for vår mentale helse som fiber og rent vann er for den fysiske. Og det er her vi kommer inn…

Hva tenker du på når du hører ordet «badebombe»? En irriterende gutt ved bassengkanten som skriker «BOMBEEE» og tømmer halve bassenget for vann i et gigantisk plask? Frykt ikke, for hos oss er det ingen slike (utenom sjefen da).
Våre badebomber gir vannet (og deg) det lille ekstra av velvære. Kan du gjette hva det er? Ikke? Ok da. De tilfører badevannet deilige dufter som hjelper deg å slappe mer av. De inneholder også diverse salter som er gode for kroppen din. Så her får du i både pose og sekk.

Chill Pills – Søte og små

De minste badebombene, kalt chill pills, kan også brukes i fotbad. Og det er jo en slags trøst for dere som ikke har noe badekar? For vi i Trendus holder ikke noen utenfor, vi vil gi alle muligheten til å slappe av og få den sinnsroen de så sårt trenger og fortjener.
Derfor er det ingen grunn til å ikke bestille våres chill pills dersom du ikke har badekar, for alt du trenger er som sagt et fungerende fotbad.

Badebomber – Unn deg noe godt

Våres største badebomber kan selvfølgelig også brukes i fotbadet, men vi anbefaler at du heller bruker dem i badekaret. Alle badebomber, både små og store, bruser når de legges i vann. Dette er da ekstra gøy for barn, men det betyr ikke at du som voksen ikke kan synes det er like spennende.

Floral Fizz – Populær kjempe

En av de mest populære badebombene er Floral Fizz. Den er også den største i sortementet. Til tross for størrelsen er den mer søt enn skummel, det vil du merke når den løser seg opp og frigir behagelige dufter av annanas og granateple.
Nå er det ikke slik at vi forventer at det du kjøper skal brukes av bare deg. Hva med å gi noen badebomber i gave? De vil garantert bli godt mottatt om det så er som en bursdagsgave eller julegave. Eller hva med å piffe opp Valentinesdagen med et behagelig bad for deg og din kjære?

NB: Bør ikke spises. De inneholder ikke giftstoffer og er helt ufarlige, men de lukter bedre enn de smaker. (Det vet vi av personlig erfaring.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *