ClickCease

oktober 18

Vi gjør høsten bedre

0  comments

Host trendus
Vi gjør høsten bedre 3

De fire årstider av Antonio Vivaldi er en av de mest kjente komposisjoner som har blitt laget. Har du ikke hørt den så må du ha bodd under en lydtett stein på månen.
Høsten er en av de fire årstidene, og for mange den vakreste. Sommeren er herlig, ja. Vinteren kjekk for skientusiaster. Våren gir glede og fornyet energi. Men høsten… Visuelt sett er den nesten magisk med alt fargespillet vegetasjonen gir. Luften er klarere og får denne spesielle eimen av påbegynnende kulde. Og det beste av alt; innekos.

Atmosphere clouds cloudy country 551615
Vi gjør høsten bedre 4

En studie i Journal of Aging Research forteller at folk som er født i høstmånedene har mye større sjanse til å leve til de er 100 (og over) enn de som er født ellers i året. Andre studier viser at de er smartere også.
Men tilbake til mer kosete ting.. Halloween er et fast innslag nå om høsten, men den er mye mer enn det. Når været surner utendørs har man endelig en perfekt grunn til å holde seg innendørs. Enten alene med et pledd og ei god bok, eller sammen med andre kombinert med varm kakao og brettspill. Bare husk å stenge de dårlige taperne ute i kulden, for de kan forpeste selv de mest gledesfulle øyeblikk.

Nå er det på tide å samle venninnene til en ny jentekveld. Frem med ei flaske prosecco (en stk. pr. venninne), fyr opp sladdermølla, på med behagelige klær, skru av lyset og frem med stearinlys.
For å gjøre det ekstra stilfullt bør du sette frem et par av disse. Ikke bare er de pene å se på, de har også humoristiske (og sanne) sitater om prosecco. Den ene telysholderen har skriften “Sparkle like a Glass of Prosecco” og den andre “When in Doubt, Drink Prosecco”.

Liker du ikke prosecco så kan du gi dem i gave til noen som er stor fan av den alkoholinnholdige væsken. Alle kjenner minst EN proseccoelsker.

Redd en bie eller førti i dag

Kjøper du honning fra HonningGutta så er du med på å støtte rekrutteringen av flere birøktere, samt støtte forskning og kunnskapsformidling for å forebygge den grusomme biedøden.
HonningGutta er en del av The Bee Initiative, som betaler birøktere en viss sum for hvert solgte honningglass.

Denne honningen består av nektar flittige bier har samlet fra appelsinlundene ved den spanske Middelhavskysten, noe som gir den en søtlig blomsteraroma med hint av sitrus.
Vi har også andre honningtyper. Kom inn på nettsiden og se om du finner din favoritt.

Ikke glem honningpinnen!
Med logo fra HonningGutta viser du både dine venner og deg selv at du støtter en god sak. Pinnen i seg selv er også perfekt til å måle opp perfekt dose honning til f.eks teen din.

Høsten er kommet, og det er opp til deg hvordan du vil møte den.


Tags


You may also like

Når er farsdag 2020?

Når er farsdag 2020?

Honning, bier og humler

Honning, bier og humler
Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}