Hva er vel mer nydelig enn en deilig hamburger sammensatt av ekte pulled pork?
Ingredienser for verdens beste pulled pork
Sett ovnen på 150 celcius og ha ildfast form klar!- Nakkekoteletter av gris
- Drit Forbanna BBQ Saus (så klart!)
- Coca Cola
- Kinakål
- Rødløk
- Søt paprika.
- Hamburgerdressing
Fremgangsmåte for pulled pork
Ha ovnen klar på 150 grader, varmluft. Legg nakkekoteletter av svin ned i ildfast form, pensle over med BBQ Saus og heller over Coca Cola inntil det flyter rett over kjøttet.
Sett kjøttet inn i ovnen – Skal stå der i 3 timer slik det blir så mørt at det kan rives fra hverandre med to gafler.
Sånn cirkus 30 min før kjøttet er klart kan du begynne på en salat, du kan så klart lage hvilken som helst men vi har hatt denne til:
Skjær kinakål i tynne strimler, finhakk rødløken og søt paprika. Miks sammen med masse deilig hamburgerdressing og la stå til kjøttet er klart.
Når kjøttet er klart, legg på den ferdige salaten på nedsiden av et hamburgerbrød og topp over med pulled pork til du skammer deg, dynk med ekstra BBQ Saus og hogg inn!
Verdens diggeste burger fra Drit Forbanna.