En Drit Forbanna pulled pork

Hva er vel mer nydelig enn en deilig hamburger sammensatt av ekte pulled pork?

Ingredienser for verdens beste pulled pork

Sett ovnen på 150 celcius og ha ildfast form klar! Til salat:
  • Kinakål
  • Rødløk
  • Søt paprika.
  • Hamburgerdressing

Fremgangsmåte for pulled pork

Ha ovnen klar på 150 grader, varmluft. Legg nakkekoteletter av svin ned i ildfast form, pensle over med BBQ Saus og heller over Coca Cola inntil det flyter rett over kjøttet. 
Sett kjøttet inn i ovnen – Skal stå der i 3 timer slik det blir så mørt at det kan rives fra hverandre med to gafler.

Med gafler designet for pulled pork blir kokkekunsten utført på ett blunk!

Sånn cirkus 30 min før kjøttet er klart kan du begynne på en salat, du kan så klart lage hvilken som helst men vi har hatt denne til:
Skjær kinakål i tynne strimler, finhakk rødløken og søt paprika. Miks sammen med masse deilig hamburgerdressing og la stå til kjøttet er klart.

Når kjøttet er klart, legg på den ferdige salaten på nedsiden av et hamburgerbrød og topp over med pulled pork til du skammer deg, dynk med ekstra BBQ Saus og hogg inn!

Verdens diggeste burger fra Drit Forbanna.

Pulled Pork servert med rødløk og nydelig barbequesaus.
Et nydelig serveringsforslag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *