Deilige fløtegratinerte poteter

Rykende, ferske fløtegratinerte poteter klare til å fortæres

Hva du trenger:

2,5 dl. kremfløte
2,5 dl. Melk
Baconkrydder (Cheesy)
3-4 store poteter
1 stk. gul løk
Litt hvitløk hvis du liker det
Ca. 300 g. raspet Mozerella

Så gjør vi slik:

Varm opp melk og fløte til kokepunktet
Kutt opp poteter og løk og legg skivene som takstein i ei ildfast form mens du i ny og ne drysser litt Cheesy Baconkrydder (og hvitløk) mellom lagene
Hell melkeblandingen over og sett formen inn i stekeovnen
Stekes midt i ovnen på ca. 200 grader i 60 min.
Når det er gått 45 min, ta ut formen og dryss osten på og stek så videre i 15 minutter. (Osten kan også strøs på i starten av hvis du er en av de folkene)

Bon appetit, du har fortjent det!