Når er farsdag 2020?

Barn gir farsgave på farsdag 2020

Et populært søk på Google når det nærmer seg november er «Når er farsdag 2020?», og det er ikke overraskende om flere dobbeltsjekker datoen for 2020. Det er ikke uvanlig å føle seg noe døgnvill nå som man går sjeldnere ut av huset og har generelt færre arrangementer å delta på, så da kan det bli vanskelig å huske ekstra merkedager slik som farsdag eller morsdag.

Når er farsdag 2020?

Datoen for farsdagen 2020 er satt til Søndag 8. november. En liten huskeregel er at farsdag alltid er på den andre søndagen i november. Det betyr at du enda har noen måneder igjen til å komme opp med en liten overraskelse, enten det er en enkel frokost på sengen, eller en liten gave.

En kopp er en av de vanligste gavene å gi når det er farsdag. De er det mange å velge blant og da kan det bli vanskelig å velge. Mange velger enkle kopper med passende tekster slik som en ‘verdens beste pappa’-kopp, men det finnes også andre alternativer. Farsdagen handler om far, og hva er vel bedre enn å slå sammen farsdag 2020 og en hobby. Et alternativ kan derfor være morsomme temakopper, slik som denne måkekoppen for en pappa som elsker båtlivet eller havet.

En annen gaveidé er en liten selvpleiepakke farsdag 2020-edition med for eksempel en drikkebrikke og hans favorittøl, eller en god øl fra et lokalt mikrobryggeri. Uansett hva du ender opp med å gi i gave så er er det viktigste å huske at det er tanken som teller.

Nydelige sjokoladehjerter fra crema med smak av karamell og havsalt
Uansett hva du velger så ønsker vi deg en flott feiring av far, pappa, bestefar eller oldefar ❤